2012 Jaarvergadering

                                                           In 2021 bestaat de Nederlandse Vereniging voor de Volkszang 115 jaar

Feestelijke jaarvergadering 2012

Onze voorzitter Roelie opende en heet ons welkom
Penningmeester Trientje deed haar financieel verslag waar niets op was aan te merken,
 ze mag gewoon doorgaan met haar werk.
Egbert vertelde het wel en wee van het afgelopen jaar. Ook er werd natuurlijk gezongen onder leiding van onze dirigent Hans Leushuis.

Ook dit jaar weer hielden we een gezellige avond met een uitgebreid warm en koud buffet dat verzorgd werd door de plaatselijke slagerij Dijkstra. 'Avonds van tevoren werd onze secretaris gebeld of we er bezwaar tegen hadden om zijn nieuwe super de luxe buffet uit te proberen .Hij wilde het graag promoten (natuurlijk wel voor de afgesproken normale buffet prijs). En wat hebben de Baddezangers gesmuld!

    

Welkom bij Uw Slager Dijkstra!

Onze slagerij bestaat al meer dan 100 jaar! Wij hebben een eigen slachterij en worstmakerij.

Wij stellen hoge eisen aan de herkomst van ons vlees. Al het vlees betrekken wij bij door ons geselecteerde bedrijven in de omtrek van Nieuw-Weerdinge. Daarbij verliezen wij het welzijn van de dieren niet uit het oog: het vee wordt met eigen vervoer getransporteerd waardoor de reistijd tot een minimum wordt beperkt. Deze dieren worden geslacht in eigen slachterij. Daarnaast slachten wij ook voor collega bedrijven en particulieren en vindt verwerking tot eindproducten plaats in eigen werkplaats door gediplomeerde slagers. 90% van al onze worst- en vleesproducten wordt door ons zelf op ambachtelijke wijze gemaakt. In onze rokerij worden prijswinnende lekkernijen als rookworst, bacon, runderrookvlees en ontbijtspek gemaakt.
 
 
 
 
                                                                
Als klap op de vuurpijl

DE TOETJES !!!!!!!

!

 Met een volle buik en een applaus werd het bestuur bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar en keerde een ieder met een tevreden gevoel naar huis.