2017 Huldiging Anneke Boekholt

7 dec 2017 huldiging Anneke Boekholt

Verslag Volkszang Buinerveen
Donderdag 7 dec. hadden wij weer onze maandelijkse zangavond.
Het bestuur vond het eigenlijk nog te vroeg om er een Kerstavond van te maken en Sinterklaas was al weer het land uit, ja wat ga je dan doen.
We hebben er een gezellige avond van gemaakt met liedjes, die pasten in de Kerstgedachte. We zongen 2 blokjes en verder er een gezellige avond van gemaakt met een traktatie bij de koffie en een hapje en drankje als afsluiting van het jaar.
De feestvreugde werd verhoogd doordat we een jubilaris in ons midden hadden, onze voorzitster en muzikante Anneke Boekholt was namelijk 25 jaar lid van de Volkszang.
Egbert Pepping en Trientje Deuring waren aanwezig als afgevaardigden van het Hoofdbestuur en Trientje feliciteerde Anneke en overhandigde haar namens het Hoofdbestuur een pen met inscriptie.
Namens bestuur en leden van de afdeling Buinerveen feliciteerde Roelie haar en overhandigde haar een attentie in de vorm van een mooie schaal met plantjes.
We mogen terugzien op een goed muzikaal jaar, we mochten dit jaar 1 nieuw lid verwelkomen, maar helaas hebben er 3 leden miv 1 jan. 2018 afgezegd, 2 ervan moesten wegens gezondheidsredenen stoppen, erg jammer.
We hopen er in jan. nog wel weer een nieuw lid bij te krijgen.
We gaan in ieder geval vol goede moed het nieuwe jaar in.
Roelie Potze

 

 

Van uit het Hoofdbestuur waren dhr Egbert Pepping en mevr Trientje Deuring aanwezig om Anneke te feliciteren met haar 25 jarig jubileum

 Namens bestuur en leden van de afdeling Buinerveen feliciteerde Roelie haar en overhandigde haar een attentie 

.